Usluge

Naše usluge

Izrada web sajtova, web aplikacija i online marketing

Izrada web sajtova

Izrada reprezentativnih web sajtova sa dizajnom prilagođenim vašem poslu sa ciljem promovisanja vašeg brenda i izlaska na online tržište

Izrada web aplikacija

Izrada kompleksnih web aplikacija sa sistemima registracije, automatizovanim dodavanjem sadržaja, konfiguratora nekog vašeg proizvoda...

Online marketing

Oglašavanje vašeg novog ili već postojećeg web sajta na Googlu i društvenim mrežama radi promovisanja vaših usluga i proizvoda

Besplatne konsultacije

Ako imate nedoumicu oko bilo koje usluge koju nudimo ili uopšteno oko izrade web sajtova i digiralnog marketinga možete me uvek kontaktirati

Web programiranje

Web Dizajn

Prvo što klijent vidi kada dodje na vaš sajt jeste dizajn zbog toga on može napraviti razliku u odluci klijenta da li će ostati ili odmah napustiti vaš sajt. Dizajn mora biti u skladu sa delatnošću kojom se bavite i dovoljno intuitivan da bi klijnti lako došli do informacija koje ih zanimaju. Ako ste pročitali temu '6 razloga zašto vam treba sajt' znate da na osnovna pitanja morate brzo da date odgovore. Dakle dizajn mora biti takav da klijent odmah zna ko ste vi, šta mu nudite i kako da vas kontaktira.

Front-end Programiranje

Pored dobrog dizajna koji je u skladu sa temom vašeg sajta potrebno je obezbediti osnovne animacije i funkcionalnosti. U zavisnosti od teme sajta dobro je da sajt ima na primer galeriju slika, slider, filtriranje i sortiranje nekih podataka, pretragu i ostale funkcije. Takodje ako imate neke formulare na sajtu kao što je kontakt forma, log in ili registraciona forma, unete podatke je uvek dobro proveriti pre slanja na obradu serveru to sve spada Front-end Programiranje.

Back-end Programiranje

Ako pak želite ozbiljniju web aplikaciju koja ima mehanizam za automatizovano naknadno dodavanje sadržaja za to će vam trebati baza podataka i server koji će imati kontat sa serverom baze podataka. Da biste pisali kod koji će server razumeti morate napisati deo i u nekom od serverskih jezika, koji se zbog toga baš tako i zovu. Dakle ako imate potrebu da naknadno automatizovano dodajete korisnike, proizvode, vesti ili bilo šta drugo moraće se koristiti i serverska strana programiranja.

Dizajniranje Baze podataka

Za projekte kojima je potrebna baza podataka logično je da se i ona mora napraviti. Dizajn baze mora se prilagoditi projektu a opet se moraju i ispoštovati pravila za dobro dizajniranje baze, jer u suprotnom performanse mogu biti znatno lošije. Sam klijent ne može videti da li je baza podataka dizajnirana dobro ili loše ali ako se loše dizajnira naknadno je veliki posao da se redizajnira a da se podaci pri tome ne izgube.

Održavanje

Nakon što ste napravili vaš sajt njega morate i održavati. Šta sve spada u održavanje web sajta? Svaka dodatna izmena na sajtu, unos novih korisnika, pravljenje novih stranica, dodavanje novih proizvoda, promena dizajna, dodavanje novih funkcionalnosti... Takodje preuzimamo projekte na održavanje koje nismo mi radili uz pristanak programera koji je radio da preda materijale i ako su radjeni u jezicima navedenim pri dnu početne strane.

Remote saradnja sa kompanijama i ostali IT poslovi

Ukoliko ste kompanija kojoj treba školovani programer za saradnju koji radi u Laravelu, PHP-u, JavaScriptu i dobro zna HTML, CSS i Bootstrap remote saradnja je više nego dobrodošla. Takodje ako vam treba bilo šta vezano za internet tehnologije, grafički dizajn i obradu fotografije možete me kontaktirati pa ćemo videti da li vam ja mogu pomoći a ako ne svakako vam mogu preporučiti ko može.